ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

LIPOMASSAGE & ENDERMOLOGIE

Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος, επανα-ενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους (λιπόλυση) για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών.

Η μηχανική διέγερση των κεφαλών Roll της  LPG,  προκαλεί εν τω βάθει βιολογικές αντιδράσεις: επαναδραστηριοποίησης της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αποτέλεσμα:

Σμιλεύει τη σιλουέτα

Λειαίνει την κυτταρίτιδα

Συσφίγγει το δέρμα

Αδυνατίζει τα λιποκύτταρα

LPG ENDERMOLOGIE

Ενδεικτική τιμή: 25-40 ευρώ

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη και κλινικά τεκμηριωμένη θεραπεία που εξαφανίζει τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης. Με την κρυολιπόλυση προκαλείται μια απόλυτη ελεγχόμενη ψύξη του τοπικού λίπους που επιφέρει κρυσταλοποίηση των λιποκυττάρων. Τα κρυσταλωμένα λιποκύτταρα αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας σταδιακά μέσα σε μερικές εβδομάδες κάνοντας τη σιλουέτα μας ελκυστική.

Κρυολιπόλυση

Ενδεικτική τιμή: 150 ευρώ

Η θεραπεία cavitation χρησιμοποιεί υπέρηχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινομένου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Το cavitation επιτυγχάνει :

– Αποβολή τοξινών, μείωση/εξάλειψη κυτταρίτιδας

– Βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας

– Βελτίωση της υφής του δέρματος

CAVITATION

Ενδεικτική τιμή: 30-40 ευρώ

Είναι γνωστό ότι οι ηλεκτροθεραπείες έχουν μεγάλη συμβολή στην αισθητική του σώματος. Εφαρμόζοντας το ultra – tone bodyshaper μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουμε άμεσο χάσιμο πόντων, επιδερμική σύσφιξη και καταπολέμηση προχωρημένης χαλάρωσης μετά από εγκυμοσύνη-αποκατάσταση μυών σπονδυλικής στήλης.  

Τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, οι περισσότεροι τη γνωρίζετε από τη φυσικοθεραπεία. Στην αισθητική, τα μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας είναι προσαρμοσμένα σε ειδικά προγράμματα και ανάλογα με την επιλογή τους εξασφαλίζουν:

– Σύσφιξη και τόνωση του ιστού

– Μυική ενδυνάμωση

– Αιμάτωση και λεμφική αποτοξίνωση

Ηλεκτροθεραπεία

Ενδεικτική τιμή: 15-20 ευρώ

Με την θερμοθεραπεία η οποία συνδυάζεται με εξειδικευμένα προϊόντα, αυξάνεται η θερμοκρασία στον υποδόριο ιστό με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού και την αποβολή τοξίνων, έτσι αποσυμφορούμε την λέμφο με άμεσα ορατά αποτελέσματα σε πολλά αισθητικά προβλήματα όπως την κυτταρίτιδα-λιποδιάλυση.

Θερμοθεραπεία

Ενδεικτική τιμή: 15-20 ευρώ

SPA THERAPY: Θαλασσοθεραπεία ως θεραπεία σώματος, βασίζεται στις λιπολιτικές – λιποδιαλυτικές ιδιότητες των φυκιών, και βοηθάει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους στο αδυνάτισμα, στη σύσφιξη και ενυδάτωση. Εφαρμόζεται τοπικά ή και σε όλο το σώμα.

Η θαλασσοθεραπεία στηρίζεται στην χρήση του θαλάσσιου νερού καθώς και τα παράγωγα της θάλασσας, που παρουσιάζουν θεραπευτικές ιδιότητες, όπως είναι τα φύκια, η λάσπη της θάλασσας και διάφορα άλλα προϊόντα που προέρχονται από αυτή. Οι πρώτοι που ανακάλυψαν και χρησιμοποίησαν την θάλασσα ως θεραπεία ήταν οι Έλληνες! Τα ιστορικά συγγράμματα αναφέρουν την θαλασσοθεραπεία ως μέθοδο και αντιμετώπιση ασθενειών από την εποχή του Ηροδότου και του Ευριπίδη (!).

Spa therapy

Ενδεικτική τιμή: 30-50 ευρώ

ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ με προιόν: Θεραπεία Σώματος βασισμένη σε προϊόν που προκαλεί έντονη εφίδρωση μέσα σε 12 με 15 λεπτά. Με την βοήθεια του μασάζ και της περιτύλιξης από ειδική μεμβράνη καθώς και του μηχανήματος LIPOTHERM η εφίδρωση και η υπεραιμία που προκαλείται προσφέρει άριστα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα και την απώλεια πόντων, καθώς και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Θερμοθεραπεία με προϊόν

Ενδεικτική τιμή: 30-40 ευρώ