ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ DERMALOGICA
HELIOCARE

Στο athlos beauty χρησιμοποιούμε δερμοκαλλυντικά DERMALOGICA εξειδικευμένα και πιστοποιημενα επαγγελματικά προϊόντα που μπορείτε να τα βρείτε μόνο σε χώρους που υπάρχει πτυχιούχος επαγγελματίας υγείας. Εμείς και η DERMALOGICA πιστεύουμε στην στοχευμενη φροντίδα του δέρματος για πραγματικές λύσεις και άμεσα αποτελέσματα!!!

Όταν η dermalogica® συναντά το δέρμα, η υγεία του δέρματος επαναπροσδιορίζεται.

Η dermalogica® είναι η πρώτη επιλογή μεταξύ των επαγγελματιών που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος και των καταναλωτών, παγκοσμίως.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ   1986

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ   100.000

ΧΩΡΕΣ  80+

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ   324 

πρώτον… εκπαίδευση

Το ολοκληρωμένο σύστημα αισθητικής φροντίδας dermalogica® παρουσιάστηκε το 1986 αν και ο αέρας της αλλαγής στο Λος Άντζελες άρχισε το 1983. Όταν η Jane Wurwand, ίδρυσε το International Dermal Institute (κέντρο μετεκπαίδευσης για επαγγελματίες που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος). Από τον μικρό χώρο στη Marina del Rey, στην Καλιφόρνια, απ’ όπου ξεκίνησε να διδάσκει, το International Dermal Institute (IDI) αποτελεί σήμερα διεθνώς το χρυσό πρότυπο για τις μεταπτυχιακές σπουδές στην αισθητική φροντίδα του δέρματος με περισσότερα από 37 εκπαιδευτικά κέντρα, παγκοσμίως.

Η γέννηση της dermalogica®

Καθώς δίδασκε στο IDI, δεν χρειάστηκε πολύ για να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχαν σειρές προϊόντων, που ταίριαζαν στην πεποίθησή της, ότι πρέπει να στοχεύουν την υγεία του δέρματος και όχι την «ομορφιά». Έτσι το 1986 δημιούργησε τη dermalogica®. Το όραμά της ήταν ξεκάθαρο – μία σειρά προϊόντων χωρίς τα κοινά ερεθιστικά στοιχεία και φαγεσωρογόνα συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν ακνεικές βλάβες (συμπεριλαμβανομένων: λανολίνης, S.D. ξηραντικές αλκοόλες, μεταλλικά έλαια, τεχνητά χρώματα και αρώματα) που θα μπορούν να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος και βέβαια να διατίθενται αποκλειστικά από εκπαιδευμένους επαγγελματίες υπό την καθοδήγηση του International Dermal Institute.

Πίσω από το προϊόν

Όλα τα προϊόντα dermalogica® παρασκευάζονται στις Η.Π.Α. και διατίθενται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους επαγγελματίες που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος. Παρακολουθήστε πως παρασκευάζουμε τα προϊόντα.

Δεν πιστεύουμε στην ομορφιά.

Ή στην επιφανειακή φροντίδα. Ή στο λαμπερό περιτύλιγμα. Ή στην πολυτέλεια και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Στη dermalogica® μας ενδιαφέρει να σας καθοδηγούμε με τέτοιο τρόπο, ώστε το δέρμα σας να είναι πάντα υγιές! Έτσι μπορεί η συσκευασία των προϊόντων μας, να μην ταιριάζει με το χρώμα του μπάνιου σας, όμως τα συστατικά που χρησιμοποιούμε, είναι σίγουρα αποτελεσματικά – η βεβαιότητά μας πηγάζει από τους επαγγελματίες που παγκοσμίως χρησιμοποιούν τα προϊόντα της dermalogica® στα επαγγελματικά τους πρωτόκολλα.

Εμείς πιστεύουμε στη στοχευμένη φροντίδα του δέρματος για πραγματικές λύσεις και άμεσα αποτελέσματα.

Εμείς ασχολούμαστε σοβαρά με την υγεία του δέρματος. Του δικού σας δέρματος.

Για την αντηλιακή σας προστασία εμπιστευόμαστε  την σειρά αντηλιακών προϊόντων Heliocare.  Η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία IFC, πρωτοπόρος στην έρευνα και την ανάπτυξη πρωτοποριακών δερματολογικών τεχνολογιών και προϊόντων, σε συνεργασία με το Harvard Medical School και με διεθνείs ειδικούs στον τομέα τηs φωτοπροστασίαs, ανακάλυψε την τεχνολογία Fernblock©. Το Fernblock® είναι ένα συστατικό με μοναδικέs φυσικέs φωτοπροστατευτικέs ιδιότητεs που ξεπερνούν την απλή προστασία από τα εγκαύματα και λειτουργούν σε 4 επίπεδα: Πατέντα., ΗΠΑ αριθμ 5614197 ως φωτοπροστατευτικό και αντιοξειδωτικό.

Διαθέτουν: Αντιοξειδωτική Δράση, Ανοσοπροστατευτική Δράση,Προστασία του κυτταρικού DNA,  Προστασία του κυτταρικού DNA.

Παίρνουμε το ιστορικό, τις  αντιδράσεις του δέρματος, το life style σας, ώστε τα καλλυντικά προϊόντα  να ανταποκρίνονται απόλυτα  στον τύπο δέρματος σας, τον στόχο ομορφιάς σας, στις προτιμήσεις σας και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του.